Om Torrox   Utställning    MH-test


Torrox, november 2007

namn: New Era's Daydreamer - Torrox
kallas: Titti, Titti-Tott, Bebisen, Törnrosa, Tore Buz-muz, Torrois-morris m.fl! 
ras: dvärgschnauzer såklart!
färg: p/s = peppar och salt
född: 24 september 2006
storlek: 36 cm och ca. 8 kg (13/11 -07)
gillar: MAT - allt som JAG anser vara ätbart. Matte och husse, så klart! Gosa och pussas - på alla som jag känner och inte känner. Vara ute och springa lös. Leka! Buzter - ibland. Det är jag som är Bossen. 
ogillar: Kloklippning och plock i öronen är inge kul alls... I annat fall så är jag ganska lugn och harmonisk... oftast ialla fall.
äter: Nötfärs och diverse näringsrika ämnen två gånger om dagen är det som serveras i matskålen.
äter inte: sallad och svart trumpetsvamp, annars äter jag ALLT.
övrigt: Ledmotiv: "Låt mig få komma nära, se mig för här är jag - min enda längtan här och nu... älska mig för den jag är...!Matte och husse säger att det måste vara en en låt som är skriven just för mig. :o) Det är nämligen precis sån jag är. Jupp!

Vara eller icke vara...
Under lång tid var detta den stora frågan. Det var många om och men, vändande på för- och nackdelar med en respektive två fyrfotingar... men så tillslut kom vi fram till ett beslut. En liten snuzer till skulle det bli! Efter en väldans massa surfande i somras och en hel del samtal med olika uppfödare fastnade vi så för Kennel New Era. Inte nog med att vi hittat en uppfödare som var kanon, hon planerade dessutom en kull valpar till hösten, vilket passade oss perfekt! Yvonne föder dock bara upp peppar/salt... men vad gör väl det tänkte vi när vi har hittat en uppfödare som vi verkligen fått förtroende för? Så en peppar/salt hane skull det bli och efter en lång väntan och ett antal besök hos Yvonne och Odd och alla vovvarna, åkte vill till slut upp till Huddinge för att hämta hem vår nye guldklimp - New Era's Daydreamer, vår Torrox. :o)


Torrox, 12 december 2006

Ett buzfrö utan dess like!
Torrox är en kille med fart i! Det är fullt ös medvetslös som gäller för honom. Han är också en riktig liten piraya, som vill smaka och prova på allt - en modig eller dumdristig snuzer, det får tiden utvisa. Det är dock inte bara buz i denne underbara lille kille, det är även en hel del gos och han är en pussgurka utan dess like. :o) Han är även ett rikgit matvrak! Finns det en godbit - liten eller stor - i närheten kan han gå över eld och vatten för att få fatt i den... Enveten? Tja, han är ju en snuzer... men en läraktig sådan!


buz-Torrox

Vem vet...
vad framtiden kommer att bära med sig för Torrox. Förhoppningen är att han ska bli en succé i utställningsringarna... om det blir så får tiden utvisa. :o) Det ska bli oerhört roligt att se vad det kommer bli av den här herren i framtiden! Ett är då säkert, med en snuzer som Torrox blir det livat värre här hemma - ja, då han inte sover sin Törnrosa sömn vill säga... ;o)


Tusen tack Yvonne för Ditt förtroende!