Om Buzter    Utställning


Buzter våren 2007

namn: Chottans Ready To Be Famous - Buzter
kallas: Tussen, Buzter-tussen, Tuss-Tuss, Buze-snuzer, Lille Gutten m.fl. Kärt barn har många namn, säger matten.
ras: dvärgschnauzer såklart!
färg: s/s = svart och silver
född: 15 september 2004
storlek: 36 cm och ca 8 kg 
gillar: Hussen och Matten! Vara lös och bli jagad av de mina. Bollen – min bara MIN. BUZA på Buztervis. Ok, Torrox också... 
ogillar: Dammsugaren... dock är den inte lika hemsk som när jag var liiiten... Kloklippning och plocka i öronen, då kan jag skrika hjärtskärande. hehehe... Och egentligen är väl pälsvård bara ett nödvändigt ont - eller?
äter: Nötfärs och diverse näringsrika ämnen. Godis! Falukorv är smaskens – äter det mesta, särskilt nu sedan Torrox ska va med och kivas om godsakerna - de är MINA, bara MINA. Så det så.
äter inte: hmm… sallad å jordgubbsglass... Det kan Torrox få - kanske...
övrigt: sötaste dvärgen i stan! :o)

Lyckan var total...
den 13 november 2004. Det var nämligen dagen då matten och hussen satte sig i bilen för att köra de tre timmarna genom skogarna i Värmland för att hämta Buzter.... Så liten... så obeskrivligt söt... och alldeles, alldeles underbar!


sömnig liten Buzter...

Bilresan hem till Norpan gick som på räls - lite orolig i början var han, men efter en liten stund somnade han sött i mattens trygga famn. Buzter hade heller inga problem med att finna sig till rätta i sitt nya hem, utan tog sin nya omgivning med storm och charmade såklart alla i sin väg! Duktigt liten snuzer var han också - kissade inte inne de första dagarna och han valde med omsorg ut vardagsrummet till sin privata toalett de gånger då matten och hussen inte var snabba nog att ta ut honom. Men de gångerna bajsade han bara = kissa ute, bajsa inne. ;o)

Tiden går...
så fort så fort när man har en liten knott att ta hand om och innan vi visste ordet av förvandlades vår lille trasseltuss till en tvättäkta buzesnuzer, som nu har en hel del att tala om för sin omgivning. Han pratar ofta och gärna med folk och fä när vi är ute på promenader och han är inte sen att inleda en trivsam konversation med sin matte och husse när det så vill, han för även ljudliga inre dialoger med sig själv av och till. Buzter är helt klart en dvärgschnauzer med en stor personlighet - på både gott och ont ;o)! Vi är så glada och tacksamma för att vi har fått möjlighet att köpa honom och skulle inte byta ut honom för något i världen!


Buzter 11månader

Vem vet...
vad framtiden bär med sig - men en sak är säker vi kommer inte få en tråkig stund med världens underbaraste Buzter!


Attack!