Måndag, 15/10 - Ditten och daten, och Torrox har varit på MH-test!
Tillbaka igen! Sedan sist har det hänt diverse olika saker. Torrox firade sin 1-årsdag med gottis och presenter - precis som sig bör. :o) Den gula "skaller-ankan" blev en given succé, då vår lille pussgurka äääälskar leksaker som skallrar... och piper. Försöker dock undvika att ge Torrox pipisar eftersom herr Buzter är helt frälst i allt som piper... ja, det är NÄSTAN lika superduperkul som bollen... Men bara nästan. Hur som helst är de inte de bästa kamrater när det gäller att dela på leksaker - mest eftersom herr Buzter lever efter filosofin allt ditt är mitt - allt mitt är mitt. Så är det. Nu har vi ju inte firat Torrox 1 års dag i tre veckor, nej vi - eller jag har även avslutat min anställning på KDP och de senaste två veckorna har jag sysselsatt mig med att transkribera intervjuer för LiU. Kul värre. Njae.. inte direkt - men pengar i kassan! Och man håller arbetsförmedlingen stången ett par veckor tilll... ;o) Sen har vi även varit en sväng i Fraggleberget och hälsat på nära och kära.

I går var vi i väg till Basta i Nykvarn där Torrox's uppfödare Yvonne, kennel Argenta och kennel Caudatus hade anordnat ett MH-test. Vädret var inte helt på vår sida denna dag - men lika glada va vi för det, även Torrox som inte alls gillar regn. :o) Väldigt kul att få träffa Torrox' brorsa Nico också - New Eras Dreamfactory. De båda är så lika både till utseende och sätt, båda är väldigt glada och gosiga och båda har en stämma som låter lika ljus och klar... ;o) Hur underbara som helst! Mer om MH-testet kommer när protokollet dimper ner i brevlådan, men lite kort kan vi säga att han i stort sätt reagerade så som vi trott. En liten bild bjuder vi på dock.


Det kankse ser ut som att det går lugnt till väga... men jisses vad han skällde ut
spökena och inte stod han länge vid husses sida...mer om det när protokollet kommer som sagt!


I helgen får vi storfrämmat från Malin! Ska bli sååå kul. :o) Hoppas jag kan få henne med och så nya Disney-filmen - är ju inte helt Josteins grej...

/Matten.
Ps. filmen var så där... lite besvikna var vi nog alla tre - saknar faktiskt de gamla hederliga TECKNADE filmerna med sång och musik... suck!